NovAge Bright Sublime -ihonhoitorutiini ja sen tulokset

[Jutun lopussa -10% KESÄETU verkkokauppani uusille asiakkaille - voimassa vain 16.8.2018 asti!]

Tänä kesänä olen ottanut tavaksi hoitaa ihoani NovAge-tuotteilla aamuin illoin. Käytössäni on Bright Sublime -ihonhoitolinja, jonka luvataan muun muassa kirkastavan ihon väriä ja tasoittavan ihon pintaa. Oletkohan lukenut edellisen juttuni tästä aiheesta?

Neljän kohdan ihonhoitorutiini tehdään kaksi kertaa päivässä. 

Oriflamen ihonhoitorutiinin neljä vaihetta ovat puhdistus, silmät, tehostus ja kosteutus. Olen tehnyt nämä melko tunnollisesti kahdesti päivässä nyt 12 viikon ajan. Kun käyttää säännöllisesti samoja tuotteita, saa hyvän käsityksen niiden sopivuudesta itselle.

Olen tosi tyytyväinen tuloksiin. Iho näyttää kuulaalta ja tuntuu kimmoisalta. Ihon pinta on selvästi sileämpi kuin ennen - sen tuntee sormilla. Päivetys on tarttunut tasaisesti, ja pigmenttiläiskistä ei ole ollut huolta. Ihohuokoset näyttävät aikaisempaa pienemmiltä, ja mikä parasta, mustapäitä on vähemmän! Tuntuu, että olen löytänyt rasvoittuvalle sekaiholleni oikein hyvän ihonhoitorutiinin.

Tässä on ihonhoitorutiinini animaationa! Juttu jatkuu videon jälkeen. 
Puhdistusgeeli on Bright Sublime -setin tuotteista ainoa, jota olin käyttänyt ennestäänkin, ja tiesin sen sopivan omalle iholleni. Ainetta on helppo annostella pumppupullosta, siinä on mieto tuoksu ja se vaahtoaa sopivasti. Tämä putsari ei sovellu silmämeikin poistoon, mutta kasvoilta meikki lähtee hyvin. Puhdistusgeeli on todella riittoisaa.

Settiin kuuluva kasvovesi sisältää hydroksihappoja, joiden tarkoitus on kuoria iholta pois kuolleet ihosolut. Vaikka ihoni ei ole kovin herkkä, se kyllä alussa reagoi kyseiseen happoyhdistelmään lievällä kihelmöinnillä ja punoituksella. Alkukesän aurinko luultavasti oli osasyy näihin oireisiin. Iho tottui uusiin tuotteisiin parissa viikossa, ja ajan myötä punoitus väheni lähtötilanteeseen nähden.

Tykkään pitää ystävilleni ihonhoitotuokioita. Kaunis iho -ilta syntyy yksinkertaisista elementeistä. Kuvassa NovAge Ultimate Lift -setti. 

Vaihe 2: Silmät
32804 Advanced Brightening -silmänympärysvoide

Bright Sublime -linjan kirkastavaa silmänympärysvoidetta on helppo suositella kenelle vain, ja erityisesti heille, joiden huolena ovat tummat silmänaluset. Voide vaalentaa silmänympärysihoa välittömästi, sillä se on vaalean väristä ja heijastaa valoa todella luonnollisesti. Kuvailisin vaikutelmaa hienostuneeksi helmiäisen hohteeksi - mistään glittermäisestä kimalluksesta ei ole kyse.

Silmänympärysvoidetta annostellaan säästeliäästi, koska liian iso määrä voi aiheuttaa turvotusta. Säännöllisesti käytettynä tämän voiteen luvataan kirkastavan ihoa ja silottavan ryppyjä. Totta kai täytyy myös nukkua riittävästi ja juoda runsaasti vettä. Voide ei sisällä hajusteita, ja senkin vuoksi se sopii kaikille.

Kuinka Multi-Bright-tekniikka ehkäisee ja vaalentaa pigmenttiläiskiä. Kuva Oriflame-esitteestä. 

Vaihe 3: Tehostus
32805 Advanced Brightening Multi-action Essence -seerumi

Seerumi on ykkössuosikkini Bright Sublime -setin tuotteista. Jos haluat ostaa ensin vain yhden tuotteen, seerumista on hyvä aloittaa. Koko ihonhoitolinjan tärkeimmät tehoaineet ovat gardenian kantasolu-uute ja patentoitu Multi-Bright-tekniikka, ja seerumi sisältää suuren määrän näitä aktiiviaineita.

Gardenian kantasolu-uute silottaa ihoa ja ehkäisee ryppyjä. Kasvikantasoluihin perustuva Multi-Bright-tekniikka torjuu tummia läiskiä estämällä melaniinin tuotantoa ihossa. Yllä olevassa kuvassa on selitetty, miten tämä tapahtuu solutasolla.

Olen huomannut selvän muutoksen seerumin imeytymisessä. Alussa iho oli todella vastaanottavainen, ja tuotetta tuntui kuluvan enemmän. Muutaman viikon kuluttua, kun ihon pinta oli alkanut tasoittua, koko kasvoille riitti pari pientä pisaraa seerumia. Iho selvästikin tietää, mitä se tarvitsee.

Säännöllinen ihonhoito palkitaan iholla, joka näyttää kuulaalta ja tuntuu hyvinvoivalta. Millainen päivittäinen ihonhoirorutiini sinulla on?

Vaihe 4: Kosteutus
32803 Advanced Brightening -päivävoide SK 20
32658 Advanced Brightening -yövoide

Bright Sublime -päivävoide on väriltään häikäisevän valkoista. Tämä ei tosiaankaan ole mikään mattavoide, mutta kiiltely pysyy kohtuullisena ottaen huomioon, että tuotteen suojakerroin on 20. Voide myös imeytyy hyvin. Valitettavasti päivävoide jää setin tuotteista suosikkilistani häntäpäähän. Minun ihollani toimii paremmin NovAge Day Shield SK 50 -päivävoide. Day Shield ei ole mukana setissä, vaan tilattavissa erikseen tuotenumerolla 34143.

Settiin kuuluva yövoide on koostumukseltaan kevyempää kuin päivävoide - jopa niin notkeaa, että se on pakattu putkiloon ja annostellaan pumpulla. Ohut yövoide imeytyy hetkessä. Kesällä ihoni ei tavallisesti kaipaa kovin täyteläistä voidetta yöksi, ja tämä tuntuu sopivan kosteuttavalta juuri nyt. Sekä päivä- että yövoiteessa on melko neutraali tuoksu, ja ne kosteuttavat ihoa pitkäkestoisesti.

NovAge Bright Sublime -setin tilausnumero on 28969.

NovAge Bright Sublime -ihonhoitotuotteet kannattaa ostaa kokonaisena settinä, koska hinta on tällöin 40% edullisempi tuotteiden normaalihintaan verrattuna. Kaikkia kuutta tuotetta ei tarvitse ottaa käyttöön samaan aikaan, kuten minä tällä kertaa tein. Ihon on helpompi tottua uusiin tuotteisiin vähitellen.

Voit ostaa oman ihonhoitosettisi ilman toimituskuluja täältä. Verkkokaupassani on vielä yhden viikon ajan voimassa hieno uuden asiakkaan kesäetu, joten nyt on oikea aika tehdä ensimmäinen tilaus! Jos haluat neuvoja sopivan setin valintaan, voit laittaa viestiä Facebookin kautta.

Jutussa esiintyviä tuotelinkkejä klikkaamalla pääset minun omaan Oriflame-kauppaani. Uusi kanta-asiakas saa ensimmäisestä tilauksestaan -10% alennuksen 16.8.2018 asti. Tsekkaa kanta-asiakkaan edut tästä!

Kommentit