Ensivaikutelmani NovAge Bright Sublime -ihonhoitosetistä

Kiinnostuin NovAge Bright Sublime -ihonhoitorutiinista, kun kuulin siitä hyviä kokemuksia ihmisiltä, joilla on rasvainen iho, kuten itsellänikin. Myös lupaus tasaisemman värisestä ihosta kiinnosti, koska kasvoni punoittavat helposti. Eikä ihon pinnan tasoittuminenkaan hassummalta kuulostanut!

NovAge Bright Sublime -ihonhoitorutiini saa kasvot loistamaan.

Sen sijaan pigmenttiläiskät, jollaisia vähentämään Bright Sublime -tuotteet on kehitetty, eivät ole minulle varsinainen huolenaihe. Tunnistan kyllä ne pari tummahkoa täplää, jotka keväisin ilmestyvät poskipäilleni, mutta niitä ei onneksi ole ollut riesaksi asti. Kesällä auringon UV-säteilyn voimistuessa on toki viisasta valita tuotteet, jotka suojaavat sekä ei-toivotuilta pigmenttiläiskiltä että ihon palamiselta (Bright Sublime -päivävoiteessa on suojakerroin 20).

Ennen ostopäätöstä kokeilin Bright Sublime -ihonhoitosettiin kuuluvia kuutta tuotetta näytteistä. Näytteiden perusteella ihastuin varsinkin Advanced Brightening Multi-action Essence -seerumiin, joka on koostumukseltaan ohutta, imeytyy ihoon hetkessä ja tuntuu miellyttävältä sekä päivävoiteen että yövoiteen alla. Myös silmänympärysvoiteen hienoinen helmiäishohto näytti kivalta.

NovAge-setti on niin kaunis, että se sopii sellaisenaan myös lahjaksi. 

NovAge-setin avaaminen on jo itsessään elämys. Tuotteet on pakattu nättiin valkoiseen laatikkoon. Voiteet ja seerumi on suojattu kartonkipakkauksin, eikä niiden ympärillä ole ylimääräistä suojamuovia. Yövoide, silmänympärysvoide, puhdistusgeeli ja kasvovesi ovat muovipakkauksissa. Päivävoiteen ja seerumin pakkaukset ovat lasia. Valkoiset purkit vaaleansinisin painatuksin herättävät mielikuvan luotettavasta ja turvallisesta kosmetiikkalinjasta.

Setti ei ainoastaan näytä vakuuttavalta, vaan tuotteiden taustalla todellakin on vuosien tuotekehitys ja mittavat testaukset. Annetut tuotelupaukset perustuvat kliinisiin testeihin ja kuluttajatesteihin. Kun esimerkiksi esitteessä lukee, että Bright Sublime -tuotteet vaalentavat tummia läiskiä jopa 50 prosenttia, lukua ei ole vedetty hatusta, vaan se on mittaustulos 12 viikon kliinisestä testistä. Tämän lisäksi tuotteet ovat allergiatestattuja ja dermatolgisesti testattuja.

Ihonhoitosetti sisältää kuusi normaalikokoista tuotetta, jotka yhdessä toimivat tehokkaasti. 

Hienoinkaan ihonhoitosetti ei vaikuta mitään, jos purkit jäävät vain koristeeksi hyllylle. Tuotteet on otettava jokapäiväiseen käyttöön. Koska haluan ottaa selvää, miten valitsemani ihonhoitosetti toimii juuri minulla, noudatan aamuin illoin Oriflamen nelivaiheista ihonhoitorutiinia: puhdistus, silmänympärysihon hoito, tehostus ja kosteutus.

Jo yksittäinen ihonhoitokerta kirkastaa kasvoja kummasti! Kuvassa on vasemmalla puhtaat kasvot ilman mitään tuotteita, pelkän vesipesun jälkeen. Kärsivä ilmeeni johtuu siitä, että naamaa alkoi kiristelemään ikävästi, kun iho kaipasi kosteutta. Oikeanpuoleinen kuva on otettu välittömästi neljän kohdan ihonhoitorutiinin jälkeen. Perusteellisesti kosteutettu iho tuntuu mukavalta, ja kasvot ovat kuulaan näköiset.

Ennen ja jälkeen aamun ihonhoitorutiinin. Oikeanpuoleisessa kuvassa ei ole muuta meikkiä kuin sävyttävä huulivoide.

Jotta tästä tekstistä ei tulisi ylipitkää, jatkan setin käyttöä muutaman viikon ja palaan asiaan uuden postauksen merkeissä. Nyt voitkin käyttää tilaisuuden hyväksesi ja esittää kysymyksiä ihonhoitorutiinistani. Jätä kommentti!

* * *

Voit tutustua NovAge-setteihin tarkemmin ja tilata niitä verkkokaupastani osoitteesta beautystore.oriflame.fi/hannanbeautyshop. Tuotteita voi ostaa paitsi settinä, myös yksittäin. Tässä on tuotenumerot ja suorat linkit tuotesivuille.

28969 NovAge Bright Sublime -ihonhoitosetti
32656 Brightening -puhdistusgeeli
32657 Brightening -kasvovesi
32804 Advanced Brightening -silmänympärysvoide
32805 Advanced Brightening Multi-action Essence -seerumi
32803 Advanced Brightening -päivävoide SK 20
32658 Advanced Brightening -yövoide

Kommentit