Ihonhoidon kosteuttava kolmikko: Ecobeauty

Ecobeauty-ihonhoitotuotteet on valmistettu laadukkaista luonnon raaka-aineista. Niissä ei ole keinotekoisia hajusteita eikä väriaineita, säilöntäaineita, mineraaliöljyjä tai silikonia. Esittelen tässä kolme kosteuttavaa Ecobeauty-tuotetta: seerumin, kasvovoiteen ja silmänympärysvoiteen. Tuotteilla on Ecocert Natural -sertifikaatti.

Kasvovoide ja silmänympärysvoide sisältävät tuttuja pohjoisen marjoja, puolukkaa ja tyrniä, jotka virkistävät ihoa. Etelän hedelmiä edustavat karitevoi ja luomukookosöljy, jotka on tuotettu Reilun Kaupan periaatteiden mukaisesti Burkina Fasossa ja Intiassa. Reilun Kaupan järjestelmässä viljelijät saavat tuotteistaan oikeudenmukaisen hinnan, minkä lisäksi paikallisia yhteisöjä tuetaan eri tavoin.

Kuvan tuotteet ovat Reilun Kaupan kosmetiikkaa.

Päivittäisessä ihonhoitorutiinissa silmänympärysvoiteen vuoro tulee heti meikinpoiston ja puhdistuksen jälkeen. Näin se ei sekoitu sormissa muihin ihonhoitotuotteisiin, joita ei ole tarkoitettu silmän lähelle. Ecobeauty-silmänympärysvoide ei ole niin sanottu ryppyvoide, vaan kosteuttava tuote, joka sopii kaikenikäisille. Kapeakärkisestä tuubista on helppo ottaa sopivan pieni määrä voidetta.

Antioksidanttipitoinen puolukka on yksi silmänympärysvoiteen ainesosista.

Seerumi on tehotiiviste, jota voi käyttää aamuin illoin osana ihonhoitorutiinia. Ecobeauty-seerumin vaikuttavat aineet ovat luomuhelokkiöljy ja aloe vera. Pari painallusta riittää koko kasvoille ja kaulalle. Minulla seerumi riittää kesäaikaan yksinäänkin yöhoidoksi, mutta jos ihoa kiristelee aamulla, tiedän ottaa illalla käyttöön myös kasvovoiteen ja/tai ihoöljyn.

Ecobeauty-kasvovoide käy kaikille ihotyypeille sekä päivä- että yövoiteeksi. Se on riittoisaa ja hyvin imeytyvää. Voiteessa on mielestäni melko voimakas niittykukkien tuoksu, joka kuitenkin haihtuu iholta nopeasti. Seerumin tuoksu on miedompi, yrttimäinen. Seerumi ja kasvovoide on pakattu pumppupulloon, joka takaa säilyvyyden ilman parabeeneja. Pakkaukset ovat kauniit ja mukavan kevyet.

Seerumi solakammassa ja kasvovoide isommassa pullossa.

Näiden lisäksi Ecobeauty-tuoteperheeseen kuuluu ihoöljy, puhdistusmaito, suihkutettava kasvovesi ja savinaamio - kaikki sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Oriflamen kotisivuilla on lisätietoja tuotteista. Jos haluat ostaa niitä minulta, lähetä sähköpostia osoitteeseen hanna.pekkanen (ät) gmail.com tai ota yhteyttä Facebookin kautta.

Kommentit