Tropiikin värejä ja smaragdinvihreä yllätys

[Jutun lopussa -10% KESÄETU verkkokauppani uusille asiakkaille!]

Käytätkö rannekelloa? Minusta sellainen on kätevä, sillä aina ei huvita katsoa aikaa puhelimesta. Ja onhan kello kaunis asuste. Oriflamen Oceanica 2-in-1 -kello menee todellakin korusta: kellotaulu on suuri ja selkeä, ja tummansinisen hihnan tilalle voi vaihtaa kirjavan kangasrannekkeen.

Oceanica-kello toimitetaan kauniissa laatikossa, jossa toistuu kangasnauhan upea trooppinen kuosi.

Rannekkeen vaihtamiseen ei tarvita työkaluja. Riittää, kun pujottelee kangasnauhan tai hihnan kellotaulun taakse. Tummansinisessä hihnassa on solki, kun taas nauha solmitaan ranteeseen. Alemmassa kuvassa minulla on molemmat rannekkeet kädessä.

Kiinnityssysteemin puute on kauniin kangasnauhan huono puoli. Kellon pukeminen on konstikasta, ja pelkään että solmu löystyy ja kello tipahtaa takkia pukiessa tai muuten vain. Arkikäyttöä ajatellen onkin mukavaa, että mukana tulee myös tavallinen keinonahkaranneke. Ja mikäpä estää kokeilemasta jotain omaa nauharatkaisua kellon kiinnittämiseen?

"Näkyyhän kello varmasti?" Kirkkaan valkoinen Beachruff-huivi on kierrätysmateriaalista valmistettua polyesteriä.

Uuden kelloni kunniaksi innostuin meikkaamaan kirkkailla väreillä, ja kerron nyt vähän tarkemmin silmämeikistäni. The ONE Express Collection -meikkivalikoimaan kuuluvassa Blend Palette Vivid -luomiväripaletissa on kahdeksan sävyä. Valitsin vihreän, koska se on kuulemma tämän kesän trendiväri silmämeikissä. Pienikokoinen ja edullinen luomiväripaletti houkuttelee kokeilemaan uusia sävyjä.

Silmämeikki syntyi The ONE Express -meikeillä, Instant Extensions -ripsivärillä ja kaksipäisellä luomivärisiveltimellä. Pohjustin ja kiinnitin meikin The ONE Everlasting -tuotteilla.

Maalasin liikkuvan luomen kostealla siveltimellä saadakseni syvemmän värin. Hämmästyin, miten upean smaragdinvihreänä sävy hohtaa! Kulmaluille laitoin ohuemman kerroksen oranssia väriä samaisesta Vivid-luomiväripaletista. Kostutetulla siveltimellä saa tästä paletista huomattavasti pigmenttisemmän ja peittävämmän värin kuin kuivalla.

Ohut ylärajaus oli helppo tehdä kaksipäisen The ONE Dual Drama Kohl -rajauskynän sinisellä päällä ja alarajaus syaanilla. Tein alarajaukset vain osalle matkaa. Tähän on syynä se, että käytän vahvoja laseja, jotka pienentävät silmiä, enkä halua meikata silmiä piiloon yhtenäisillä rajauksilla.

The ONE Express Blend Palette -luomiväripaletin vihreä sävy on erityisen intensiivinen, kun sen levittää kostealla siveltimellä.

Seuraavaksi laitoin The ONE Instant Extensions -ripsiväriä, joka jäljittelee tekoripsivaikutelmaa. Salaisuus piilee pidentävissä kuiduissa. Levitin yläripsille reilusti väriä, ja alaripset meikkasin vain silmän ulkonurkasta. Lopuksi väritin kulmat The ONE -kulmapaletin kahden ruskean sävyn sekoituksella ja sipaisin kulmakarvojen alle vielä korostusväriä The ONE -muotoilupaletista.

Näyttää aika eksoottiselta, vai mitä? The ONE Blend Palette -luomiväripaletteja on kolme erilaista, ja sävyjä yhdistelemällä on mahdollista loihtia monenlaisia taideteoksia kasvoilleen. Suosittelen The ONE Express -meikkejä kaikille oman elämänsä meikkitaiteilijoille!

Säihkyvä vihreä silmämeikki sopii myös siniharmaisiin silmiin!

Silmämeikissä käyttämäni The ONE -meikkilinjan tuotteet:
Express Blend Palette -luomiväripaletti Vivid
Dual Drama Kohl -silmänrajauskynä Cyan Navy
Instant Extensions -ripsiväri

Muu meikki on tehty näillä The ONE -tuotteilla:
Colour Obsession -huulipunan sävyt Magenta Mania ja Tempting Orange
Kulmaväripaletti
Muotoilupaletti
Everlasting -meikinkiinnityssuihke
Everlasting-peiteaine Fair Beige
Everlasting Extreme -meikkivoide SK30 Natural Rose
Nail Paint -kynsilakka Papaya Punch

Asusteet ja meikkisiveltimet:
Rannekello Oceanica 2-in-1
Valkoinen Beachruff-huivi
Precision -kaksipäinen luomivärisivellin
Precision-kulmakarvasivellin
Precision-poskipunasivellin
Precision Make-up Blender

Linkit aukeavat uuteen ikkunaan ja johtavat omaan Oriflame-kauppaani. Asusteita ja kausituotteita on rajoitettu erä, joten jos haluat samanlaisen, suosittelen tilaamaan sen heti. Jos olet uusi asiakas, saat juuri nyt ensimmäisestä tilauksestasi -10% alennuksen ilman mitään kampanjakoodia!

KESÄETU uusille kanta-asiakkaille: -10% ensimmäisestä tilauksesta (voimassa 16.8.2018 saakka). Saat alennuksen automaattisesti, kun valitset tuotteita ostoskoriin ja kirjaudut asiakkaaksi nettikaupassa. Tsekkaa kanta-asiakkaan edut tästä.

Kommentit