Hyvän mielen lahjoja

Tein tänä vuonna ensimmäisen kenkälaatikkolahjani eli joululahjan köyhissä oloissa elävälle itäeurooppalaiselle lapselle. Laitoin pakettiin lämmintä vaatetta ja kivoja tavaroita, kuten Oriflamen jouluisesta hyväntekeväisyysesitteestä löytyvän Orinallen. Mukaan pääsi myös Pala maailmalta -puodista ostettuja tuotteita. Sama lahja tuottaa siis iloa saajansa lisäksi monelle lähimmäiselle Suomessa ja maailmalla.

Kuvan karhu lähti matkaan kohti Itä-Eurooppaa. Lahjan toimittaa perille Operaatio Joulun Lapsi.

Oriflame auttaa lapsia SOS-Lapsikyläjärjestön kautta. Hyvän mielen joululahjat -esitteessä on seitsemän erilaista kosmetiikkatuotesettiä, joita voi tilata 28.12.2017 saakka. Jokaisen tuotesetin myynnistä Oriflame lahjoittaa yhden euron Suomen SOS-Lapsikylälle. Esittelen tässä lyhyesti ne tuotteet, jotka minulla on itselläni käytössä.

Tekemällä jouluostoksia Hyvän mielen joululahjat -esitteestä sinä ja minä voimme moninkertaistaa lahjamme tuottaman ilon. Kuvassa on vain osa esitteen valikoimasta!

Käsienhoitosetti on varma valinta pukinkonttiin, olipa lahjan saaja nuori tai varttuneempi ihminen. Settiin kuuluu Milk & Honey Gold -käsivoide ja saman sarjan käsienkuorinta-aine sekä The ONE -kynnenkiillottaja. Kuorintavoiteella kädet tulevat pehmeiksi, ja ravitseva käsivoide auttaa säilyttämään pehmeyden. Kynsiviilassa on neljä puolta kynsien viilaamiseen, tasoittamiseen, silottamiseen ja kiillottamiseen. 

Käsienhoitosettiin kuuluu Milk & Honey -käsienkuorinta ja -käsivoide sekä The ONE -kynnenkiillottaja. 

Ihonhoitotuotteita edustaa Ecobeauty-setti, joka vie hyvän mielen levittämisen vielä uudelle tasolle. Tuotteet ovat nimittäin eettisesti ja ekologisesti tuotettua luonnonkosmetiikkaa. Ecobeauty-settiin kuuluu kasvonaamio, kasvovoide ja silmänympärysvoide. Ne sopivat kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. Jos mietit lahjaa nuorelle aikuiselle, olet löytänyt etsimäsi. 

Ecobeauty-silmänympärysvoiteella ja -kasvovoiteella on Reilun kaupan merkki. Ecobeauty-setti sisältää näiden lisäksi suositun savinaamion. Koko setti on Ecocert-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Seuraavaksi tutustutaan meikkisettiin. The ONE -setti koostuu luomiväristä, rajaustussista ja ripsiväristä. The ONE 5-in-1 WonderLash on yksi parhaista ripsiväreistä, mitä tiedän. Jostain kumman syystä sitä ei kuitenkaan juuri nyt löydy meikkipussistani. The ONE Stylo -rajaustussi minulla kyllä on käytössä, ja sillä on helppo piirtää kapea tai leveä musta rajaus, joka pysyy.

The ONE -meikkisetti sisältää suosikkikolmikon silmämeikin tekoon: säänkestävän Wonderlash -ripsivärin, kapeakärkisen mustan rajaustussin ja voidemaisen luomivärin. 

The ONE Colour Impact -voideluomiväristä settiin kuuluu sävy Rose Gold. Tämä sävy näyttää purkissa vähemmän punaiselta kuin esitteen kuvassa - peräti kullanruskealta. Löysin Facebook-sivultani kesäkuvan, jossa ruusukullan hehku pääsee oikeuksiinsa. Voideluomivärissä on mukavasti pigmenttiä, ja kerrostamalla sillä saa peittävän meikin. Suosittelen The ONE -meikkisettiä niin aloittelevalle meikkaajalle kuin kokeneellekin kosmetiikkafanille.

The ONE Colour Impact -voideluomiväri heijastaa kauniisti valoa.

Palatkaamme kesätunnelmista vielä jalkavoiteiden pariin. Jalkojenhoitosetti sisältää hohkakiviraspin ja kaksi tehokasta jalkavoidetta. Feet Up Advanced Cracked Heel Repair & Smooth, joka tunnetaan myös halkeilevien kantapäiden voiteena, tehoaa kovettumiin. Feet Up Comfort Moisturising -yöjalkavoide kosteuttaa jalkojen ihoa tehokkaasti. Tällaista lahjaa arvostaa melkeinpä kuka tahansa mies tai nainen.

Jalkojenhoitosetissä on kaksipuolinen jalkaraspi/harja sekä kaksi hyvää jalkavoidetta: kovettumia ehkäisevä halkeilevien kantapäiden voide ja tehokkaasti kosteuttava yöjalkavoide. 

Jos haluat ostaa Oriflamen kosmetiikka- tai hyväntekeväisyystuotteita, lähetä sähköpostia osoitteeseen hanna.pekkanen (a) gmail.com. Tavoitat minut myös Facebookista nimellä Hannan Oriflame.

Kommentit