Wellness-viikkoni 7-8/12: Hyvinvoiva iho

Moni, joka tuskailee ihon kuivumista tai ryppyjen ja juonteiden ilmestymistä, etsii apua voiteista ja rasvoista. Oikeilla kosmetiikkatuotteilla voikin saada hyviä tuloksia, mutta ravintoon ja elämäntapoihin on myös viisasta kiinnittää huomiota. Terveellisillä valinnoilla on monia hyviä vaikutuksia sekä elimistön vastustuskykyyn ja yleiseen jaksamiseen että ulkonäköön.

Kun juomme riittävästi vettä ja huolehdimme hyvien rasvojen saannista, iho kiittää. Myös useiden vitamiinien ja kivennäisaineiden saanti vaikuttaa ihon, hiusten ja kynsien kuntoon. Ravinnosta saatavat antioksidantit auttavat soluja puolustautumaan vapailta happiradikaaleilta, joilla on ikävä taipumus vauhdittaa ihon vanhenemista.

Multivitamin & Mineral Woman -tabletti sisältää 22 vitamiinia ja hivenainetta. Ravintolisän tasapainoinen koostumus on räätälöity naisille. Miehillekin löytyy oma monivitamiini!

Oriflamen Wellness-tuotteet ovat kauneudenhoidon sisäinen tuki. Ne on suunniteltu täydentämään tärkeimpien ravinteiden saantia tavallisen, monipuolisen syömisen rinnalla. Wellness-rutiinin perusta on WellnessPack, joka sisältää vitamiinien ja kivennäisaineiden lisäksi myös päivittäisen Omega 3 -kalaöljyannoksen sekä astaksantiinia sisältävän antioksidanttivalmisteen nimeltä Swedish Beauty Complex Plus. Kerroin enemmän WellnessPackista aikaisemmassa postauksessani.

Toinen jokapäiväiseen käyttöön sopiva perustuote on Natural Balance Shake tai sen maustamaton variantti Protein Blend. Molemmilla on kätevä täydentää ravintokuidun ja proteiinin saantia pitkin päivää. Proteiinit eivät ole ainoastaan lihasten, vaan kaikenlaisten ihmiskehon solujen rakennusaineita. Ajattele hiuksia, kynsiä ja ihoa: ne uudistuvat jatkuvasti, ja ne tarvitsevat ravintoa voidakseen hyvin.

Suklaa-Shake on mielestäni hyvää sellaisenaan, pelkkään veteen sekoitettuna. Nautinnon kruunaa runsaskuituinen ja vähäkalorinen Wellness-suklaapatukka.

Shaken ja Protein Blendin luonnollinen ravintoaineyhdistelmä kehitettiin alun perin isoista leikkauksista toipuvien potilaiden ravinnoksi. Ruotsalainen sydän- ja rintaelinkirurgian professori Stig Steen teki tutkijaryhmänsä kanssa kahdeksan vuotta työtä löytääkseen optimaalisen sekoituksen tärkeimpiä ravintoaineita luonnollisista lähteistä. Nämä tuotteet on siis alusta alkaen suunniteltu sellaisiksi, että elimistö pystyy hyödyntämään ravinteet mahdollisimman tehokkaasti.

Parhaatkaan tuotteet eivät tee ihmeitä hetkessä, vaan pysyvien muutosten havaitsemiseen tarvitaan kärsivällisyyttä. Siksi Oriflamen hyvinvointi- ja painonpudotusohjelmien kesto on 12 viikkoa - tuossa ajassa hyvät valinnat ehtivät muodostua tavaksi. Myös ihonhoidossa tärkeintä on säännöllisyys. Esimerkiksi NovAge-ihonhoitolinjojen tuotelupaukset perustuvat tavallisesti useamman viikon käyttöön.

NovAge True Perfection -ihonhoitosetin käyttö lisää ihon kosteutta jopa 83 prosenttia. Luku perustuu kliinisiin testeihin. Etualalla Miracle Perfecting -seerumi.

NovAge-tuotteissa on todella paljon valinnanvaraa sen mukaan, mitä iho tarvitsee. Tuotteet on edullisinta tilata kokonaisena ihonhoitosettinä, jonka säännöllisellä käytöllä niistä myös saa parhaiten tehot irti. Jos Sinäkin haluat tutustua NovAge- ja Wellness-tuotteisiin, ota yhteyttä Facebook-sivuni kautta: Hannan Oriflame.

Kommentit