Wellness-viikkoni 6/12: Ruoka on hyvää

Wellness-hyvinvointiohjelma ei ole laihdutuskuuri, vaan jutun juju on oman hyvinvoinnin lisääminen pienin, pysyvin muutoksin. Ruokavaliotakaan ei siis tarvitse muuttaa kerralla: riittää, kun etsii ja kokeilee terveellisempiä vaihtoehtoja ja opettelee pikku hiljaa pois huonoista tavoista.

Tänään valmistin yksinkertaisen, mutta sitäkin kasvispainotteisemman aterian. Pääruokana oli falafelpyöryköitä, ja kuvasta näetkin lisukkeet. Rouskuttelin menemään myös pari pekonisuikaletta, ja ruokajuomaksi valitsin luomumaidon. Päivälliseen kuului myös nokare väkevää chilitahnaa.

Päivän ateria. Pekoni ei halunnut mukaan kuvaan.

Lihan virkaa tässä annoksessa toimitti kanapekoni, jonka sain ilmaiseksi Kauppahalli24-tilaukseni mukana (tämä ei ole yhteistyöpostaus, osallistun vain arvontaan). Paketissa luki, että tuotteen voi lämmittää mikrossa. Käristin sen kuitenkin miehekkäästi pannulla. Minun makuuni kanapekoni on hirveän suolainen herkku, mutta kelpo vaihtoehto possulle.

Vaikka pyrin tekemään hyviä valintoja, kokonaisuutena ruokavalioni on kaukana esimerkillisestä. Tuoreiden kasvisten ja hedelmien päivittäminen saanti jää usein alle suositellun puolen kilon, eikä kahta kala-annosta tule syötyä ihan joka viikko. Sen vuoksi täydennän syömistäni ravintolisillä. Oriflamella on tähän tarkoitukseen valmis pakettiratkaisu nimeltä WellnessPack.

WellnessPack-annospussissa on kaksi kalaöljykapselia, monivitamiini-kivennäisainetabletti ja astaksantiinia sisältävä antioksidanttivalmiste.

Tästä alkaa tämän postauksen mainososuus! Jos sinäkään et ihan aina syö täsmälleen suositusten mukaisesti, voit jatkaa lukemista. WellnessPack sisältää:

Omega 3
  • Hyvin puhdistettua kalaöljyä, joka on peräisin eettisesti ja ekologisesti pyydetyistä Atlantin valtameren kaloista (Friends of The Sea -sertifikaatti)
  • Sisältää välttämättömiä rasvahappoja, joita elimistö ei pysty tuottamaan itse, vaan ne on saatava ruuasta
  • Omega 3 -rasvahapot tukevat aivojen, silmien ja hermoston terveyttä
Multivitamin&Mineral Woman/Man
  • Päivittäiset vitamiinit ja kivennäisaineet naiselle ja miehelle räätälöitynä
  • Tasapainoinen koostumus, joka jäljittelee tavallista ruokaa (Huom! Ravintolisät eivät koskaan korvaa tavallista ruokaa, vaan täydentävät ruokavaliota)
  • Tuotteen sisältämät ravinteet vahvistavat immuunipuolustusta ja auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta
Swedish Beauty Complex Plus
  • Valmiste sisältää astaksantiinia ja mustikkauutetta
  • Astaksantiini on merilevästä saatava antioksidantti, joka suojaa kehon kudoksia vapailta happiradikaaleilta
  • Tutkimusten mukaan astaksantiini vähentää kehon hapettumisstressiä ja tulehduksellisuutta sekä maitohapon kertymistä lihaksiin
Kukin näistä valmisteista on ostettavissa myös erikseen, mikä on mainiota minun kannaltani, sillä joudun lääkärin suosituksesta pitämään nyt vähän taukoa Omega 3 -kapseleista. WellnessPackin etuna on kuitenkin se, että sen voi tilata toimituspalveluna, jolloin joka neljäs tuote on maksuton.

Päivän annos on pakattu annospussiin. Naisille ja miehille on omat WellnessPackit.

Lähetä sähköpostia, jos haluat, että avaan sinulle Wellness-toimituspalvelun. Saat WellnessPackin kotiisi noin kolmen viikon välein, ja neljäs tuote on sinulle ilmainen. Toimituspalvelu ei ole määräaikainen eikä sitova tilaus, vaan sen voi lopettaa milloin tahansa. Oriflamen antama tyytyväisyystakuu ja 14 päivän palautusoikeus koskevat myös Wellness-tuotteita.

Kommentit