Wellness-viikkoni 4-5/12: Jalkojen päällä

Maalaismaisemassa vietetyn kesän jälkeen palasin pääkaupunkiseudulle. Kyllä täälläkin pääsee lähes kotiovelta metsäpolkuja kuluttamaan. Se onkin tärkeää, sillä jalkani sietävät pehmeällä alustalla kävelyä paljon paremmin kuin asfalttia. Polulla ja hiekkatiellä kävellessäni saan samalla myös tarvitsemaani tasapainotreeniä.

Kävelysauvat tahdittavat metsälenkkejä ja auttavat pysymään pystyssä.

Jalkojeni iho ei ole vielä tottunut kävelyn aiheuttamaan rasitukseen, ja jalkapohjiin tulee helposti kovettumia tai iho menee rikki. Ehkäisen ja hoidan näitä ongelmia säännöllisellä pesulla ja tietenkin Oriflamen jalkavoiteilla. Tällä hetkellä eniten kuluu Feet Up Comfort Softening -jalkavoidetta, joka imeytyy nopeasti ja kosteuttaa pitkäkestoisesti. Arnikkia ja jojobaa sisältävässä voiteessa on melko mieto tuoksu.

Feet Up Comfort Nourishing -jalkavoide on koostumukseltaan notkeampaa, minkä vuoksi sitä on mukava levittää jalkaterien lisäksi sääriin. Mehiläisvahan tuoksu on lämmin ja rauhoittava. Valitsen tämän usein yöjalkavoiteeksi.

Jumbokokoiset Feet Up Comfort -jalkavoiteet riittävät pitkään ahkerassakin käytössä.

Täsmähoitona kovettumiin käytän halkeilevien kantapäiden voidetta. Feet Up Advanced Cracked Heel Repair & Smooth on astetta tehokkaampi jalkavoide, joka sisältää ihoa hoitavia mineraaleja: sinkkiä, rautaa, kuparia ja magnesiumia. Voiteen tuoksu on mielestäni mukavan raikas.

Tehokkaat Feet Up Advanced -tuotteet tunnistaa harmaasta pakkauksesta.

Valikoimassa on runsaasti muitakin Feet Up -tuotteita. Tykkään esimerkiksi jalkakuorinnasta ja jalkanaamiosta, joista Oriflame-emoni Marjut kertoo blogissaan. Käy lukemassa!

Voit tilata Oriflame-tuotteita Facebook-sivuni kautta. Seuraava tilauspäivä on 18.9.2017.

Kommentit