Wellness-viikkoni 3/12: Metsäterapiaa

Alkuviikosta parantelin nuhaa, joka onneksi meni nopeasti ohi tuoreiden mustaviinimarjojen ja raakojen valkosipulinkynsien avulla. Heti kun jaksoin lähteä ulos, kävin metsän reunassa fiilistelemässä. En uskaltanut huonojalkaisena lähteä polulle, joka oli sateen jäljiltä liukas.

Nyt on ollut pari poutaisempaa päivää, ja lähdin uudestaan ulkoiluttamaan rollaattoriani. Tällä kertaa menin ruohottunutta metsäpolkua pitkin ainakin kymmenen metrin matkan korpea kohti. Epätasaisella maalla liikkuminen kumarteluineen ja kyykistymisineen (maistoin, ovatko puolukat kypsiä) oli varsin raskasta, mutta tosi hauskaakin. 

Metsän terveysvaikutuksista nauttimassa.

Lyhytkin metsäretki tuottaa paljon iloa varsinkin nyt, kun en ole pitkään aikaan voinut liikkua luonnossa. Nautin raikkaasta ilmasta, metsän väreistä ja hiljaisuudesta. Viime vuonna tähän aikaan kävin patikkaretkellä Isojärven kansallispuistossa. Saa nähdä, olenko ensi vuonna taas vaelluskunnossa.

Tämä mäkisempi polku on Kuhmoisissa, Isojärven kansallispuistossa.

Retkievääksi on helppo ottaa vaikka Shake. Olen kuvannut aiheesta kerran tällaisen hienon videon. Jos sinulla on 80 sekuntia aikaa, kannattaa katsoa!


Omat sheikit voit tilata nettiesitteestäni. Tällä jaksolla (1.-21.9.2017) esitteen Wellness-sivuilla on uutuutena lasinen juomapullo. Kerron jakson tarjouksista enemmän Facebookissa.

Kommentit