Monikäyttöiset puuterihelmet ja muut Giordani Gold -suosikkini

Giordani Gold -puuterihelmiä voi käyttää poskilla tai koko kasvoilla. Tavalliseen poskipunaan tai aurinkopuuteriin verrattuna niillä on tosi helppo luoda kevyt ja luonnollinen meikki. Helmillä saa kasvoille kuulasta hehkua, joka sopii jokaiseen vuodenaikaan.

Pyöreiden helmien ohella on myynnissä Heritage Edition -mosaiikkipuuteri, jota on huolettomampi käyttää: puristepuuteriksi pakatun tuotteen kanssa ei tarvitse pelätä, että palloset vierivät maahan tai katoavat pesualtaaseen. Mukavana bonuksena mosaiikkipuuterin kannessa on peili.

Mosaiikkipuuteri on Giordani Gold -puuterihelmien puristettu versio, tässä sävy Natural Bronze. Vieressä on puuterihelmisivellin sekä Giordani Gold Iconic -huulipuna sävyssä Pearly Pink.

Jos pesuallas- ja muulta hävikiltä vältytään, puuterihelmet kestävät pitkään. Hennolla sipaisulla siveltimeen saa ihmeen paljon väriä. Mosaiikkipuuterista irtoaa väriä vielä huomattavasti helpommin kuin helmien pinnalta, ja liika väri kannattaa kopauttaa pois siveltimestä ennen kuin värin levittää kasvoille.

Yksittäisistä helmistä voi rapsutella vähän väriä vaikkapa korostusväriksi silmämeikkiin. Alemmassa kuvassa puuterihelmien sävy Natural Peach.

Yhdessä rasiassa on muutamaa eriväristä helmeä, ja tässä piileekin tuotteen monipuolisuus. Yksittäisiä helmiä voi ottaa pois tai poimia erilleen, jolloin samaa "palettia" on mahdollista soveltaa varjostusten ja korostusten tekemiseen.

Tein kasvo- ja silmämeikin kokonaan puuterihelmillä ja mosaiikkipuuterilla. Myös kulmat, ripset ja huulet ehostin tämän jutun Giordaneilla.

Giordani Gold -tuoteperheessä on erinomaisia ripsivärejä. Oma suosikkini on Iconic All-in-One, jolla saa ripsiin muutamalla vedolla runsaasti pituutta, tuuheutta ja kaarevuutta. Väri myös pysyy hyvin, vaikka se ei ole vedenkestävä.

Syvän musta väri ja ohut, jämäkkä harja tekevät Iconic All-in-One -ripsiväristä nimensä veroisen.

Vielä haluaisin lyhyesti kehua Giordani Gold Double Ended -kulmakynää. En pidä vahvasta kulmameikistä, ja tällä pehmeästi levittyvällä kynällä saan tuuheanpuoleisiin kulmakarvoihini sopivan hillityn värin. Kynän toisessa päässä on hyvä kierreharja.

Kynässä Blonde-sävyinen kulmaväri näyttää varsin vaalealta. Meikäbrunette saa sillä kauniit, luonnolliset kulmat. Kynän oma harja on laadukas ja pehmeän tuntuinen.

Muiden Oriflame-tuotteiden tavoin Giordani Gold -meikkejä voi ostaa itsenäisiltä Oriflame-edustajilta. Minulle voit jättää tilauksen nettiesitteestä tai ottaa yhteyttä Facebook-sivuni kautta.

Kommentit