Wellness-viikkoni 2/12: Treenikelpoinen ripsiväri

En tavallisesti meikkaa lähtiessäni kuntoilemaan, mutta toisinaan olen mennyt töistä suoraan jumppaan. Silloin on toivottavaa, että meikki ei leviä hikoillessa ja on kuitenkin helppo poistaa ennen saunaan menoa. The ONE No Compromise -ripsivärin luvataan pysyvän hyvin erilaisissa olosuhteissa, mutta sen poistamiseen ei tarvita muuta kuin lämmintä vettä. Otin tämän uutuusripsarin kokeiluun.

Harja on sellainen keskituuhea, ja aine ei ole kovin litkua, mutta ei myöskään liian kuivan oloista. Eilen, ekalla testauskerralla, laitoin ripsiväriä yhden kerroksen ja olin vähän pettynyt lopputulokseen. Minulla on luonnostaan pitkät ripset, joissa jo pelkkä värikin näyttää kivalta, mutta olen tottunut saamaan muilla Oriflamen ripsiväreillä enemmän tuuheutta.

No Compromise -ripsivärissä on Lash Wrap -tekniikka, eli väri kietoutuu jokaisen ripsen ympärille ja lähtee pestessä nätisti pois.

No Compromise kuitenkin piti lupauksensa helposta pestävyydestä. En nimittäin muistanut poistaa silmämeikkiä pumpulilapun kanssa ennen suihkuun menoa, mutta ripsiväri todellakin lähti siististi pois pelkästään vedellä huuhtelemalla.

Tänään kokeilin toisenlaista levitystekniikkaa. Laitoin ripsiväriä ensin yhden kerroksen tavalliseen tapaan, ja sitten lisäsin toisen kerroksen siksak-tekniikalla. En tiedä, tuliko kerroksia loppujen lopuksi kaksi vai kolme, mutta sain melko helposti aikaan sitä haluamaani tuuheutta. Alaripsiin riitti yksi kerros väriä. Silmistäni tuli varsin näyttävät siihen nähden, että en laittanut mitään muuta silmämeikkiä.

Silmissä on pelkkä The ONE No Compromise -ripsiväri, ei rajauksia tai muutakaan. Kasvoilla on Optimals Even Out CC-voide ja huulilla The ONE BB-huulivoide.

Meikattuani nautin kupillisen kahvia kurpitsapiirakan kera - tämä on tärkeä mainita, etteivät rakkaat lukijani luulisi, että elän pelkästään shakella ja Wellness-patukoilla! Sitten tein tavanomaisen lihaskuntotreenini pienillä painoilla lattiatasossa sekä muutamia tasapainoharjoituksia seisaaltani. Pysyn jo pystyssä ilman tukea, mahtavaa!

Jumppatuokio kesti noin tunnin, ja lämminhän siinä tuli. Sitten tarkistin naaman. Huulivoide oli mennyt menojaan, ja CC-kasvovoidekin oli levinnyt jonkin verran. Ripsiväri oli pysynyt melko hyvin, joskin läheltä katsottuna huomasin pientä varisemista. Voi olla, että aloin urheilemaan liian nopeasti, niin että ripsiväri ei ehtinyt kuivua.

Jumpan jälkeen ihminen on hikinen, mutta hymy on herkässä.

No Compromise on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen ripsiväri, ja suosittelen sitä erityisesti naisille, jotka meikkaavat harvoin. He nimittäin eivät ehkä halua sijoittaa meikkeihin kovin paljon rahaa, ja tämä on laatuunsa nähden edullinen tuote. Oikein nuuka säästyy myös silmämeikinpoistoaineen ostamiselta! Toki myös ahkerasti meikkaavat ihmiset arvostavat tuotteen helppokäyttöisyyttä ja edullista hintaa.

Voit tilata The ONE No Compromise -ripsivärin nettiesitteestäni.

Kommentit