Oriflame harrastuksena

Tervetuloa Kosmetiikkaosastolle. Tämä on henkilökohtainen blogi, jossa kirjoittelen kauneudesta, hyvinvoinnista ja elämästäni Oriflame-edustajana.

Oriflame on kosmetiikan suoramyyntiyritys, joka on perustettu Ruotsissa vuonna 1967. Suomeen Oriflame tuli 1968.  Nyt vietetään siis 50-vuotisjuhlaa kahtena vuonna peräkkäin. Itse olen ollut mukana neljä vuotta.

Milk & Honey Gold -tuotelinjan uusin tulokas on käsien kuorintavoide. Pyöreäkantinen pikkupurkki on Tender Care -voide, jonka kantta koristaa Oriflamen perinteikäs monogrammi.

Liityin Oriflameen ystäväni innostamana kesällä 2013. Olin juuri muuttanut Joensuusta pääkaupunkiseudulle, ja tuntui luontevalta ottaa oma asiakasnumero, kun tuttu edustaja ei ollut enää lähellä. Olinhan jo koukussa muutamiin hyväksi toteamiini tuotteisiin, kuten WonderLash-ripsiväriin ja Wellness Shake -juomaan.

Edustajaksi ryhtyminen kannatti siinäkin mielessä, että heti ensimmäisestä tilauksesta lähtien sain omista ostoksistani kunnon alennuksen. Ennen pitkää rohkaistuin keräämään tilauksia myös sukulaisilta ja ystäviltä. Pidin muutaman kauneusillan ja sain uusia asiakkaita. Perustin Facebook-sivun ja otin käyttöön oman nettiesitteen, jota asiakas voi selata ja klikkailla tilauksensa suoraan minulle.

Tottakai osallistun mahdollisuuksien mukaan Oriflamen tapahtumiin ja koulutuksiin. On kiva tavata muita edustajia ja saada tietoa tuotteista ja kampanjoista.

Kaunis iho -koulutuksessa harjoittelimme kahden minuutin ihonhoitorutiinia NovAge-tuotteilla.

Tykkään siitä, että tätä hommaa saa tehdä omaan tahtiin, omalla tyylillä ja parhaaksi katsomillaan keinoilla. Esimerkiksi kotikutsuja ei tarvitse pitää, jos ei halua. Jotkut edustajat satsaavat sosiaaliseen mediaan ja toiset luottavat live-kohtaamisiin. Olemme erilaisia, ja hyvä niin.

Toisaalta Oriflamella on kyllä tarjolla valmis konsepti niitä varten, jotka lähtevät ihan bisnesmielellä mukaan. Ensimmäiset 90 päivää -ohjelman ohjeita seuraamalla on mahdollista tienata tonni kolmessa kuukaudessa. Katso alempana oleva lyhyt video, ja jos haluat mukaan, lähetä minulle viesti.

Esittelen omia suosikkituotteitani tässä blogissa ja Facebook-sivullani. Löydät minut myös Instagramista nimellä kosmohande. Kiitos, kun seuraat ja kommentoit!


First 90 days -kampanjasivu: https://fi.oriflame.com/campaigns/90days/90days

Kommentit