Miten Oriflame-esitettä luetaan

Oletko saanut käsiisi Oriflame-kuvaston, etkä tiedä mitä tehdä sillä? Ei hätää, tässä muutama vinkki. Esimerkkinä käytämme jakson 12/2017 esitettä.

1. Tarkista, että esite on voimassa. Kannessa näkyy päivämäärät, joiden rajoissa tilaus pitää tehdä. Kansituotteeseen palaamme vielä!


2. Kurkkaa takasivulle. Täältä löydät edustajan yhteystiedot ja takasivun tarjouksen.


3. Huomioi toivetarjous. Tällä kertaa toivetarjous on viiden tuotteen setti, jonka voit tilata tarjoushintaan, kun ostat 25 eurolla jotain muuta tästä samasta esitteestä.


4. Bongaa upeimmat uutuudet. Juuri nyt esittelyssä on The ONE No Compromise -ripsiväri, joka lähtee pois pelkällä lämpimällä vedellä. Silti sen luvataan kestävän sateen ja kyyneleet!


5. Pysähdy hetkeksi hajuvesiosastolle. Painetussa esitteessä on tuoksunäytteitä. Huom! Älä raaputtaa kynnellä ja työnnä nenää paperiin, vaan hankaa tuoksunäytepallukkaa kevyesti kädellä ja nuuhkaise sitten ihoasi.


6. Muista Wellness. Suosittu Natural Balance -shake ja vegaaninen Natural Balance -keitto kannattaa tilata toimituspalveluna, jolloin joka neljäs tuote on maksuton. Nyt on hyvä hetki maistaa eri makuja, sillä kahden shaken tai keiton ostaja saa tällä jaksolla kaupan päälle sekoitusmukin ja mitan (voimassa 11.-31.8.2017).


7. Omaksu helppo ihonhoitorutiini. Pointti on se, että NovAge-ihonhoitolinjan säännöllisellä käytöllä varmistat parhaat tulokset. Osta siis kokonainen ihonhoitosetti. Siinä on kaikki keskeisimmät tuotteet päivittäiseen ihonhoitoon.


Painetun esitteen välissä on NovAge-liite, josta näet koko ihonhoitosettien valikoiman yhdellä silmäyksellä. Mukana on myös uusi Bright Sublime -ihonhoitosetti, joka on nyt ennakkomyynnissä.


Haluatko, että lähetän sinulle tämän esitteen? Kirjoita kommentti tai ota yhteyttä Facebookin kautta. Voit myös shoppailla suoraan nettiesitteestä. Kysy toki, mikäli et löydä haluamaasi tuotetta.


Kommentit