Kasvojen puhdistus Optimals Even Out -tuotteilla

Päivittäinen ihonhoito on yksinkertainen juttu, josta kannattaa tehdä rutiini, ihan kuten hampaiden pesusta. Parin minuutin ihonhoitohetki alkaa kasvojen puhdistuksella. Tilasin itselleni Optimals Even Out -puhdistusgeelin ja -kasvoveden, jotka sopivat kaikenikäisille ja kaikille ihotyypeille.

Vaahtoava puhdistusgeeli on pakattu valkoiseen tuubiin. Aine vaahtoaa miedosti, kun sitä hieroo kosteissa kämmenissä. Käsinpesun vaihtoehtona putsaria voi käyttää kasvosienen tai kasvoharjan kanssa. Tämänhetkinen suosikkini on konjac-sieni, jonka myös löysin Oriflamelta. Puhdistan sillä kasvot yleensä aamuisin. Pesujen välissä puolipallon muotoinen sieni roikkuu seinällä kuivumassa.

Konjac-sieni turpoaa vedessä pehmeäksi kasvosieneksi, jota voi käyttää puhdistustuotteen kanssa tai ilman.

Pesun ja huuhtelun jälkeen töpöttelen iholle pumpulilla kasvovettä, joka viimeistelee puhdistuksen. Even Out -kasvovesi sisältää mustikkaa ja alkoholia, jotka supistavat ihohuokosia. Pidän tosi paljon tuotteen tuoksusta, sillä se tuo mieleen kesäisen kukkaniityn. Raikas tunne iholla säilyy pitkään.

Even Out -tuotteet sisältävät mesiangervoa, joka ehkäisee ja vaalentaa UV-säteiden aiheuttamia pigmenttiläiskiä. Myös luonnon aktiiviaineisiin perustuva LumiLight-yhdiste tehoaa pigmenttiläiskiin. Even Out -ihonhoitolinja onkin tarkoitettu erityisesti ihmisille, jotka haluavat kirkkaan ihon ja tasaisen ihonvärin. En ihan tunnista itseäni tästä kohderyhmästä, mutta mielestäni Even Out toimii rasvoittuvalla ihollani oikein mainiosti.

Valkoisten Optimals Even Out -tuotteiden kaveriksi kuvaan pääsi värikäs Aruba-meikkipussi, Oriflamelta sekin.

Parilla ensimmäisellä pesukerralla ihoni reagoi uuteen puhdistusgeeliin lievällä punoituksella, joka meni pian ohi. Tämä on minulla melko tavallista, enkä yleensä sen takia lopeta tuotteen käyttöä, vaan katson tottuuko iho muutamassa päivässä. Ilmiselvä allerginen reaktio on tietysti asia erikseen. Onneksi Oriflame-tuotteet saa avattunakin palauttaa 14 vuorokauden sisällä, niin raha ei mene hukkaan, vaikka tuote ei olisikaan sopiva.

Laitan tähän loppuun vielä linkin Oriflamen Youtube-videoon, jossa esitellään ihonhoitorutiinin neljä vaihetta: puhdista, muista silmät, tehosta ja kosteuta. Tilausasioissa voit ottaa yhteyttä Facebookin kautta


Kommentit